Vysoké cíle ve fotbalové Spartě!

Do nové sezóny vstupuje AC Sparta opět s generálním partnerem společností Sazkabet, ale hlavně s vysokými cíly.  Prvním je postup ze základní skupiny Evropské ligy a pak boj o titul v lize a úspěch  v domácím MOL poháru.

O tom, že v silách týmu je napravit si reputaci po nevydařené uplynulé sezóně hovořil i nový kapitán týmu  Šural: „Kádr je silný, byl výborně doplněn a hlavně je to zdatný kolektiv, proto bychom se měli ucházet o ty nejvyšší pocty.“

Poslední posilou je Tetteh z Bohemians, který už celou letní přípravu absolvoval se Spartou, ale bylo nutné přestup dotáhnout administrativně. Generální ředitel Kotalík rovněž informoval, že k odchodu Michala Kadlece do Slovácka, kde trénuje, je ještě zapotřebí dořešit s hráči určité podmínky.

Trenér Hapal i přes  výpadky v přípravných zápasech věří v sílu mužstva. Před sobotní ligovou premiérou s Opavou je optimistický, byť uznává kvality ambiciozního nováčka.“ I když se nyní ještě potýkáme s několika menšími zraněními hráčů, je soupeř kvalitní, věřím v naše schopnosti,“ zdůraznil.

Přestože je v týmu hodně cizinců a výkonnostně lepších než ti, co byli na Letné minulou sezónu, Sparta nezapomíná na své odchovance, vždyť v současné  době je jich v kádru osm.

ČTSA(ph)

Foto: www.sportovnizurnal.cz

 

Napsat komentář