EuroOil-invelt team stačil opravit motor na Bohémku!

Mistrovství České republiky pokračuje již o nadcházejícím víkendu. Mezi rallye Hustopeče, kde se poškodil píst motoru a Bohemkou byla pauza necelých 14 dní. EuroOil-invelt team tak měl hodně napilno, aby stačil opravu poškozeného motoru z předcházejícího závodu.

„Nejdůležitější bylo mít včas k dispozici veškeré díly do motoru. Ty se povedlo objednat ještě než jsme odjeli z Hustopečí a v týdnu přišly z Anglie poštou. I když písty jsme dostali od M-Sportu pouze použité po jednom závodě z MS. Velký dík patří Jardovi Vančíkovi, který na motoru dělal týden snad i v noci, stejně jako následně naši mechanici. Stačili jsme to a na Bohemku jsme připraveni. Dokonce jsme měli i krátký test, kde se mi povedlo po jezdecké pauze alespoň trochu rozjezdit,“ popisuje uplynulých deset dnů Václav Pech jun.

Rallye Bohemia startuje v sobotu 30. června v 9:30 u muzea v Mladé Boleslavi a následuje ihned první rychlostní zkouška ulicemi města. Tato první etapa bude zakončena dvěma po sobě následujími erzetami na závodním okruhu v Sosnové, které pojedou vždy dvě posádky paralelně, a vše bude přímým přenosem vysílat Česká televize. Cíl rallye je v neděli 1. července ve 14:50 na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi po absolvování tratě dlouhé 547 km .

EuroOil-invelt team zve srdečně všechny příznivce motosportu.

www.VaclavPech.cz                                                                                               www.minimotorsport.cz

www.invelt.com                                                                                                      www.vaclavpech-fanclub.cz

 

Napsat komentář