„Zápas jsme nezvládli,“ řekl po zápase s Austrálií Barák

Po páteční porážce s Austrálií 0:4 absolvovali čeští fotbalisté v sobotu v Laa an der Thaya dopolední trénink. Na něm se snažili již postupně nabudit na středeční utkání proti Nigérii, ve kterém se chtějí poučit ze včerejších chyb.

„Dnes jsme si k tomu samozřejmě pár věcí řekli, co bychom měli změnit a co bylo proti Austrálii špatně. S tím zápasem nejsme vůbec spokojení, utkání jsme nezvládli v hlavě. Nedokázali jsme na vývoj zápasu reagovat,“ vrátil se k pátečnímu duelu v Rakousku záložník Antonín Barák.

„Bohužel jsme hrubé chyby udělali my a byl z toho takový výsledek,“ doplnil svého kolegu ze zálohy Josef Hušbauer, který proti Austrálii odehrál celý zápas. On i jeho spoluhráči se snaží na páteční nezdar v Rakousku rychle zapomenout a připravit se na dalšího účastníka blížícího se mistrovství světa z Nigérie.

„Budeme muset odehrát lepší zápas, než jsme předvedli s Austrálií a také dát góly, abychom mohli odjet na dovolenou s čistou hlavou a nemuseli pak nad tím přemýšlet,“ dává jasné cíle svému týmu před zápasem s Nigérií brankář Tomáš Vaclík.

Nigérii, se kterou se česká reprezentace poměří ve středu ve Schwechatu, čeká ještě dnes prestižní přátelský zápas proti Anglii.

Zdroj: www.fotbal.cz

Pavel Pillár, tiskový mluvčí fotbalové reprezentace ČR

(FAČR/Štěpán Černý).

 

Napsat komentář