Do reprezentace bylo povoláno 6 fotbalistů!

Šestici hráčů z nejvyšší české soutěže nominoval trenér Karel Jarolím před blížícím se soustředěním v Rakousku. Vladimír Coufal, Jan Sýkora, Michal Trávník, Tomáš Hořava, Josef Šural a debutant Václav Jemelka doplní dosavadní dvacítku fotbalistů z původní nominace.

„Jsme s hráči v kontaktu a víme, že se někteří perou se zdravotními problémy. U některých reprezentantů z původní nominace teprve nejbližší dny rozhodnou, zda budou moct všichni vyrazit s týmem do Rakouska. Po vzájemné dohodě necháme finální rozhodnutí až na konzultaci s reprezentačními lékaři a fyzioterapeuty,“ řekl manažer reprezentace Jaromír Šeterle a doplnil: „Šestice donominovaných fotbalistů jednak doplní původní nominaci, zároveň jsme již připraveni na případné absence ze zdravotních důvodů.“

V rámci rakouského soustředění se národní tým postupně poměří se dvěma účastníky Mistrovství Světa. V pátek 1. 6. 2018 nastoupí reprezentanti proti výběru Austrálie, utkání začne v St. Pöltenu ve 13:00 hodin. Ve středu 6. 6. 2018 pak nastoupí svěřenci trenéra Jarolíma od 15:00 hodin ve Schwechatu k přátelskému zápasu proti Nigérii.

Pavel Pillár, tiskový mluvčí fotbalové reprezentace ČR,

Foto: www.sportovnizurnal.cz

 

Napsat komentář