Liberec porazil Bohemians a slaví výhru!

Fotbalisté Slovanu Liberec zvítězili ve 29. kole HET ligy nad Bohemians Praha 1905 1:0 gólem Matěje Pulkraba. Trenér domácího Slovanu David Holoubek, který v příštím kole v Liberci končí, se rozloučil s domácími fanoušky vítězně a po šesti zápasech bez výhry si liberečtí připsali zasloužené tři body. Naopak Pražané si připsali další zápas bez výhry, na šest zápasů.

První poločas odpovídal formě obou týmů, takže šance nenabídl. Na vedení si diváci museli počkat do 62. minuty, kdy Bosančič, který odehrál 100. zápas v dresu Liberce, poslal míč do vápna na nabíhajícího Mikulu, který našel volného střelce Pulkraba, na jeho umístněnou střelu neměl brankář hostí žádnou šanci.

V následujících minutách se se obraz hry změnil a do šancí se dostaly oba týmy. Největší brankovou příležitost měl v samotném závěru zápasu střídající Bartl, ale jeho samostatný únik na brankáře Fryštáka, skončil vedle branky.

FC Slovan Liberec – Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)

Branka: 62. Pulkrab. Rozhodčí: Dubravský – Dobrovolný, Dresler. ŽK: Pulkrab, Havelka, Ševčík – Jindřišek. Diváci: 3 813.

Liberec: Nguyen – Coufal, Vukliševič, Kačaraba, Mikula – Wiesner (68. Potočný), Havelka, Bosančič, Pilař – Oscar (55. Ševčík), Pulkrab (86. Bartl). Trenér: Holoubek.

Bohemians: Fryšták – Dostál, Hůlka, Bederka, Švec (46. Bartek) – Hašek ml., Jindřišek (79. Šmíd) – Reiter, Mašek, Vaníček – Tetteh (71. Nečas). Trenér: Hašek st.

Čtsa, ph, foto: www.fcslovanliberec.cz 

 

 

Napsat komentář