Rada: Výkon dobrý, jen ta produktivita!

Jablonecký kouč Petr Rada zažil vítězný návrat na jabloneckou lavičku. Po výhře 2:1 nad Teplicemi ho těšilo, že si jeho svěřenci dokázali připravit dost šancí po kombinačních akcích.

Zklamaný odjížděl ze Střelnice teplický kouč Daniel Šmejkal. „Nemůžeme být spokojeni. V závěrečných minutách jsme dnes přišli o body. Přitom jsme tu vstřelili první branku. Domácí pak ale byli lepší a vytvořili si tři dobré šance, v kterých nás výrazně podržel brankář Diviš. V druhé půli to bylo docela vyrovnané, každý z týmů mohl udeřit. Až přišla ta nešťastná penalta, která podle nás v žádném případě nebyla,“ neskrýval zklamání hostující kouč.

To jablonecký kouč Petr Rada mohl být se svojí jarní premiérou na jablonecké střídačce spokojený, ač se vítězství nad Teplicemi nerodilo vůbec lehce. „Ty první zápasy po přípravě bývají ošemetné. Skončí příprava, najednou je to naostro a je to o něčem jiném. Ale s naším výkonem jsem vcelku spokojen, tedy až na ten začátek, kdy jsme dostali branku. Bylo to hodně brzo a hráče jsem na to upozorňoval. Chvíli jsme pak byli ještě zakřiknutí, ale pak jsme začali hrát kombinačně a po stranách. Měli jsme asi čtyři vyložené šance, které jsme ale bohužel neproměnili. Brankář Diviš ty situace řešil výborně,“ popsal průběh prvního poločasu jablonecký kouč a pokračoval. „Do druhé půle jsem hráče varoval, že musíme zůstat aktivní. Soupeř toho moc neměl, až v závěru, když hrál vabank, ale i to jsme přežili. Vstup do soutěže je to pro nás důležitý. Výkon až na nějaké pasáže byl dobrý. Jen ta produktivita je problém. Pro mě je ale důležité, že se hráči do těch šancí kombinačními akcemi dostali,“ zakončil Rada.

Čtsa, zdroj: www.fkjablonec.cz

 

Napsat komentář