V sobotu příprava s Viktorií Žižkov!

V pondělí 15. ledna se slávistická výprava vátila z kondičního soustřední ve Španělsku. Týden se budou slávisté připravovat v Praze a už v úterý 23. ledna je čeká cesta na herní soustředění do Dubaje. Před odletem ještě tým čeká přípravný duel s Viktorií Žižkov v sobotu 20. ledna, které se odehraje od 15 hodin na Vyšehradě. Původně se měl zápas hrát v Nymburce, ale vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí a stavu tamějšího přírodního hřiště se utkání odehraje v Praze na UMT na Vyšehradě. Pokud se na utkání nedostanete osobně, tak budete moci přímý přenos zápasu sledovat na Slavia TV na YouTube.

V úterý 23. ledna odletí Slavia do Dubaje, kde by měla odehrát čtyři přípravné duely. Ve čtvrtek 25. ledna se slávisté  utkají s ruským Zenitem Petrohrad (2. místo v ruské lize), což bude velmi pikantní pro Dannyho, protože právě ze Zenitu do Slavie přišel a dres ruského klubu oblékal několik let.

V pondělí 29. ledna se Slavia poměří s dánským Brøndby Kodaň (2. místo v dánské lize).

Ve středu 31. ledna se v Dubaji sešívaní utkají s čínským mistrem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro. Na závěr soustředění v sobotu 3. února se slávisté střetnou s lídrem ukrajinské ligy Šachtarem Doněck.

V pondělí 5. února se slávisté vracejí do Prahy, kde je bude čekat už pouze generálka na jarní část HET ligy. A to v sobotu 10. února proti Baníku Ostrava na stadionu ve Vítkovicích. S Baníkem už se totiž Slavia na podzim utkala dvakrát. Navíc jarní část začnou sešívaní venku, proto chtěli odehrát poslední přípravný zápas také na půdě soupeře. Utkání je na programu od 15 hodin. Vstupné pro fanoušky bude 100 korun a na Slavia TV přineseme přímý přenos.

Štsa, zdroj: www.slavia.cz

 

Napsat komentář