Vážení futsalisté!

Máme za sebou další futsalový rok. Ještě tedy pár dní zbývá, ale už nyní víme, kdo vyhrál Pohár FAČR. Ve strhující bitvě se podesáté v historii radovala Chrudimi. Sparta však ukázala, že v 1. FUTSAL lize nedá Východočechům nic zadarmo.

Skončil také reprezentační rok. Radost nám dělají výkony českých reprezentantů do 19 let, kteří budují nový kádr a prezentují se dobrými výkony i výsledky. V Maďarsku na turnaji bojovaly i ženy. Naše holky ukázaly, že se oproti loňsku výkonnostně posunuly vzhůru. Česká reprezentace „A“ se utkala ve dvou přípravných duelech s Německem. Svěřenci Tomáše Neumanna byli jasně lepší v obou duelech. Obzvlášť ten drážďanský si před vyprodanou halou užili.

Ligové soutěže jsou stále v plném proudu. V pátek 29. prosince se můžete těšit na derby Slavia – Sparta, které bude vysílat živě ČT Sport. Své zápasy mají na programu jak druholigové soutěže, tak i juniorské ligy, to vše až po Novém roce.

Přejeme vám klidné prožití vánočních svátků, užijte si je, odpočiňte si a vykročte pravou nohou do roku 2018. Ať je pro vás co nejlepší!

Oběžník FUTis 2017/10 ke stažení na adrese http://nv.fotbal.cz/futsal/FUTis/Obezniky/index.php 

Otakar Mestek

Předseda Svazu futsalu ČR

Michal Pavlík

PR manažer Svazu futsalu ČR

Petr Havlík

FUTis manažer Svazu futsalu ČR

Napsat komentář