Sigma hraje doma proti Zlínu

Po reprezentační přestávce čeká českou nejvyšší fotbalovou soutěže poslední pasáž podzimu. Tu tým SK Sigma Olomouc začne v sobotu doma na Andrově stadionu utkání proti Zlínu. Zápas má výkop v 16.00. Fans se mohou těšit na neobvyklý zápas – v dresu SK Sigma nastoupí dva čerství reprezentanti České republiky!

Sigma je na druhé příčce, její soupeř je desátý, takže jasným papírovým favoritem jsou podle bookmakerů v sobotu v podvečer na Andrově stadionu domácí. „Kdo je nebo není favorit, to je téma pro sázkové kanceláře. My jdeme do zápasu z lepší výchozí pozice, to je celé. Na druhou stranu Zlín má v kádru hodně velmi kvalitních hráčů na naší soutěž,“ řekl trenér SK Sigma Olomouc Václav Jílek. V čem hrozí jeho týmu ze strany soupeře největší nebezpečí? „Je to celkově rychlost Zlína. Rychlost v přechodové fázi, ve finální fázi, jsou tam hráči, kteří disponují rychlostí. Je potřeba, abychom eliminovali ty věci, které jsme nabízeli Bohemce, to je Zlín schopen trestat. Je nutné, abychom byli obezřetní,“ podotkl Jílek.

Trenér Hanáků moc dobře ví, že i přes dobré postavení v tabulce a dobré výsledky má jeho tým stále rezervy a pořád na čem pracovat. „Vždycky si říkáme s Lacem, když to vyhodnocujeme, že v každém utkání jsou poměrně velké rezervy. Takže vidíme velký prostor pro zlepšení. Musíme hráče tlačit k tomu, aby ten prostor využili a ještě tu výkonnost povýšili,“ řekl Jílek.

Připraveni k zápasu nebudou rekonvalescent Václav Vašíček, zraněný Aleš Škerle.

Čtsa, zdroj: www.sigmafotbal.cz

Napsat komentář