Slavie přivítá v sobotu Teplice!

Slávisté v sobotu vstoupí do nového ročníku domácí soutěže. Do ročníku, do kterého vstupují jako úřadující mistři a budou obhajovat mistrovský titul. V 1. kole HET ligy přivítají sešívaní v sobotu ve 20:00 v Edenu Teplice.

„Čeká nás druhé soutěžní utkání, ale první ligové. Určitě budeme chtít do ligy vstoupit úspěšně. S respektem soupeři chceme získat tři body a zahájit nový ročník ligy vítězně,“ uvedl k sobotnímu duelu trenér Jaroslav Šilhavý.

„Teplice se v loňské sezoně prezentovaly výbornými výkony a do posledního zápasu hrály o poháry, takže budou určitě nepříjemným soupeřem. My ale chceme zvítězit a rádi bychom proměnili více gólových příležitostí, než v utkání proti Bate,“ pokračuje Šilhavý. Dobrou zprávou je, že na marodce zůstávají pouze Jakub Hromada a Jan Sýkora. „Všichni ostatní jsou připraveni do zápasu,“ pochvaluje si trenér.

Obránce Jan Bořil věří, že vstup do nového ročníku domácí soutěže sešívaným vyjde. „Víme, že nás nečeká jednoduchý zápas, zvlášť proti Teplicím, které na jaře hrály výborně, ale jsme Slavia a musíme se koukat na sebe. Věřím, že se nám podaří zvítězit po dobrém výkonu,“ hlásí slávistický obránce.

Slávisté zahájí ligu na domácím hřišti. „Těšíme se na domácí utkání a hlavně skvělou atmosféru. Věříme, že přijde zase hodně fanoušků a společně utkání zvládneme,“ pokračuje slávistický zadák. Jan Bořil ale ví, že Slavii nečeká nic jednoduchého. „Utkání s Teplicemi bude těžké, soupeř měl skvělé jaro, na které bude chtít určitě navázat. V Edenu předvedli na jaře kombinační fotbal, ale my musíme chtít vyhrát za každou cenu a doufám, že se nám to po dobrém výkonu povede,“ zakončil krajní bek.

Čtsa, www.slavia.cz

Napsat komentář