Přání Hušbauera: v Edenu vyhrát 2:0 a v Borisovu nedostat gól!

Jednou z klíčových postav fotbalové Slavie je Josef Hušbauer.  Má i značné zkušenosti ze soubojů o účast v Evropské lize i Lize mistrů, tehdy jako hráč Sparty.

A právě na kvalifikaci o postup Ligy mistrů má špatné vzpomínky, Spartu vyřadily CSKA Moskva a Malmö, proto nyní vzhlíží k nastávajícímu souboji s BATE Borisov s velkým očekáváním. „Mým přáním je, abych se do třetice do základní části soutěže podíval. Ideální by b ylo, abychom v Edenu vyhráli 2:0 a v odvetě na soupeřově hřišti nedostali gól,“ řekl Hušbauer na tiskové konferenci.

Je rád, že mužstvo je nyní velmi silné, má kvalitu a mělo by ji prodat právě proti běloruskému týmu. Tři zahraniční hráči,  v čele s Dannym, kteří přišli do Slavie jako poslední posily, do týmu dobře zapadli. Také oni mají eminentní zájem, aby se postoupilo.

“ V přípravě jsme všichni makali poctivě a rádi bychom navázali na dobrý výkon  v  utkání s Nice. Ovšem dobře víme, jak velký rozdíl je mezi přátelským a  soutěžním utkáním, proto nic nepodceníme a jestliže nás diváci tak poženou jako minulou neděli, mělo by to dobře dopadnout „, slova hráče, na kterého  trenér Šilhavý hodně spoléhá.

ČTSA(ph) foto: cpa,

 

Napsat komentář