Boleslav se dohodla s teplickým Šušnjarem

Mladoboleslavskou defenzívu v blízké budoucnosti vyztuží perspektivní defenzivní hráč Aleksandar Šušnjar z FK Teplice, jenž je vzhledem ke svému mládí již mezinárodně ostříleným fotbalistou.

Dvaadvacetiletý stoper Aleksandar Šušnjar, který v současnosti patří do kádru FK Teplice, je po rodičích srbské národnosti, ovšem narodil se v srpnu 1995 v australském Perthu. Ve své profesionální fotbalové kariéře prošel postupně litevským klubem FK Ekranas (2013-14), srbským FK Donji Strem (2015-16), litevským FK Lietava Jonava (2016), rumunským Gaz Metan Medias (2016) a letošního ledna přišel do FK Teplice. V podzimní sezóně 2011 patřil do kádru srbského reprezentačního družstva U17, za který nastoupil v jednom mezistátním utkání.

„V duchu norem tuzemského přestupního řádu jsme se v půlroční lhůtě před vypršením stávajícího teplického kontraktu s hráčem Šušnjarem dohodli na spolupráci a uzavřeli tříletou smlouvu s platností od 1. ledna 2018,“ upřesnil prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek. „Šušnjara jsme sledovali celou letošní jarní sezónu a zaujal nás jako mladý perspektivní hráč. Zájem o něho projevilo více klubů a tak jsme rádi, že se rozhodl svoji fotbalovou budoucnost spojit s FK Mladá Boleslav,“ doplnil mladoboleslavský generální sportovní manažer Dušan Uhrin.

Oddělení komunikace FK Mladá Boleslav

Jiří Koros, manažer komunikace

Napsat komentář