Ve středu Vlašim, v sobotu Norimberk

V nadcházejícím týdnu čekají Bohemku dva přípravné zápasy. Ve středu v 11 hodin se v tréninkovém centru v Uhříněvsi utkají Bohemians s mužstvem FC Sellier & Bellot Vlašim, v sobotu 1. července se od 18:00 postaví v hornofalckém Weidenu druholigovému německému 1.FC Norimberk.

Na středeční fotbalový předkrm před obědem mohou fanoušci dorazit na hlavní hřiště v areálu Čechie Uhříněves. Vstup na utkání bude volný a občerstvení pro fanoušky bude zajištěno, takže bude možné zařadit na polední meníčko typickou fotbalovou klobásu. Všechny Klokany, kteří právě nebudou dlít v zaměstnání, srdečně zveme do tohoto domácího areálu, kde naše áčko tráví naprostou většinu své tréninkové přípravy.

Utkání ve Weidenu bude trochu jiný případ. Tým 1.FC Norimberk je v širokém okolí svého mateřského města ohromně populární a právě Weiden je jednou z bašt jeho fanoušků. Domácí klub SpVgg Weiden je účastníkem Oberligy (páté nejvyšší soutěže) a je oficiálním partnerským klubem 1.FCN. Utkání se bude hrát na jeho sedmitisícovém Sparda-Bank stadionu. Dá se tedy čekat velký zájem fanoušků a solidní návštěva, která snese české ligové parametry. Umístění stadionu naleznete ZDE NA MAPĚ. Příchod do sektoru hostí je ze severní strany, samotný sektor hostí je pak v místech, která odpovídají sektoru C v Ďolíčku, tedy vlevo při pohledu z hlavní tribuny.

Pořadatelé doporučují fanouškům Bohemians použít parkoviště v blízkosti obchodu TTL na Martin-Luther Strasse, z nějž je bezproblémový příchod přímo ke vstupu pro hosty. Vstupenky na stání stojí 10 Eur, k sezení na hlavní tribunu potom 13 Eur. K zápasu je spuštěn i online předprodej, takže lístky si můžete zakoupit z pohodlí domova na TÉTO ADRESE. Pokud nebude utkání vyprodáno v předprodeji, vstupenky budou za stejnou cenu k mání i při vstupu na stadion, který bude otevřen od 17 hodin.

Zápasy

Napsat komentář