Do Dukly zamířila první letní posila, Ivan Schranz

Tento týden došlo k podpisu premiérové letní posily. Stal se jí slovenský útočník Ivan Schranz, který se klubu upsal na dva roky.

Možná si ho někteří fanoušci pamatují z jeho nedávného, nýbrž epizodního působení v pražské Spartě. Kromě něj má třiadvacetiletý záložník nebo útočník ve svém životopise především Spartak Trnava, za který hrál od roku 2012. V mládežnických letech působil také v Interu Bratislava, Akademii Jozefa Vengloše a v FC Petržalce 1898.

Na svém kontě má rovněž 3 starty za slovenskou reprezentaci do 21 let.

„Věřím, že můžu pomoci Dukle a naopak Dukla zase může pomoci mně. Byl jsem 5 let ve Spartaku Trnava a potřeboval jsem nějakou změnu. Zájem Dukly mě nejvíce oslovil, tak jsem se pro ni rozhodl,“ uvedl Ivan Schranz těsně po podpisu smlouvy.

Na adresu bratislavského rodáka se vyjádřil i sportovní ředitel Günter Bittengel „Přichází jako osvědčený hráč ze slovenské ligy posílit ofenzivní řady Dukly. Je to hráč, který může v útoku nastoupit na více postech a dlouhodobě vykazuje schopnosti dávat góly. Osobní jednání s ním bylo velice pozitivní a měl o náš klub zájem, takže věříme, že udělá maximum pro to, aby se zde prosadil a posunul se ve své kariéře.

Ing. Kristýna Kratochvílová
Tisková mluvčí, FK Dukla Praha a.s.

Napsat komentář