Chcete na brněnské Carlson Hockey Games? Vstupenky v předprodeji od čtvrtka

Ani ne 10 dní před startem slovenského mistrovství světa čeká Českou republiku hokejový svátek. Ve čtvrtek 2. května odstartují v Brně Carlson Hockey Games 2019. Národní tým zde sehraje zápasy s Finy, Švédy a Rusy. Další dvě utkání bez české účasti budou součástí víkendových denních balíčků. Předprodej vstupenek odstartuje ve čtvrtek 14. března v 10 hodin pro registrované členy komunity Hokejka.cz. V pátek 15. března poté od 12 hodin začne volný prodej. Vstupenky můžete kupovat online na hokejkaticket.cz a prodejní síti ticketportal.cz.

Vstupenky – hokejkaticket.cz

Na turnaj fanoušky zve i Martin Erat, ikona brněnské Komety a opora národního týmu, s nímž mimo jiné vybojoval olympijský bronz v Turíně v roce 2006 a téhož roku stříbro na MS v Rize.

Videopozvánka s Martinem Eratem (od 14 hodin ZDE).

Do Brna se reprezentace vrátí po čtyřech letech, kdy se zde odehrál duel Česko – Finsko. Mimo jiné o výhře 3:2 na nájezdy tehdy rozhodl Jakub Voráček. „Hokejové hry Carlsonu budou vrcholnou domácí reprezentační akcí. Poslední brněnské turnaje byly z pohledu návštěvnosti i bouřlivé atmosféry vynikající reklamou a velmi pozitivně hodnoceny všemi účastníky. Půjde o poslední prověrku před mistrovstvím světa, a tak jsem přesvědčená, že nás čekají velmi atraktivní duely s nabitými soupiskami. Fanoušky na hokej srdečně zveme,“ říká ředitelka BPA sport marketing Jana Obermajerová.

„Pár dní před mistrovstvím světa se účastníci Carlson Hockey Games představí v Brně již s většinou hráčů, kteří potom pocestují do Bratislavy nebo Košic,“ doplnil prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Diváci, kteří se na světový šampionát nedostanou, tak mají jedinečnou příležitost, jak vidět řadu skvělých hokejistů v akci. Věřím proto, že v Brně přivítají všechna zúčastněná mužstva plné tribuny a výborná atmosféra,“ přeje si.    

Rozpis utkání Carlson Hockey Games 2019, DRFG Arena, Brno

Čtvrtek 2. května

od 17:30, Česko – Finsko

Sobota 4. května (vstupenky na obě utkání pouze v balíčku)

od 14:00, Rusko – Finsko

od 18:30, Česko – Švédsko

Neděle 5. května (vstupenky na obě utkání pouze v balíčku)

od 14:00, Švédsko – Finsko

od 18:00, Česko – Rusko

Ceny vstupenek a balíčků

čtvrtek 2. 5., cena 1 vstupenky
kategorie cena v Kč
sezení střed (červená) 790,-
Sezení (modrá) 590,-
sezení s omezeným výhledem 490,-
Stání (zelená) 350,-
vozíčkáři 350,-
děti do 120 cm (bez nároku na místo) zdarma
sobota 4. a neděle 5. 5., cena 1 denního balíčku
kategorie cena v Kč
sezení střed (červená) 1090,-
Sezení (modrá) 890,-
sezení s omezeným výhledem 740,-
Stání (zelená) 540,-
vozíčkáři 540,-
děti do 120 cm (bez nároku na místo) zdarma

Plánek DRFG Areny

  • Fanoušci mohou na utkání/den zakoupit max. 6 vstupenek/balíčků
  • Předprodej pro členy hokejka.cz od čtvrtka 14. 3. 2019 od 10 hodin
  • Volný prodej od pátku 14. 3. 2019 od 12 hodin
  • Sektor E je zejména pro aktivní fanoušky národního týmu

Další informace k zápasům

Pro fanoušky budou tradičně připraveny různé doprovodné aktivity, o nichž bude Český hokej ve spolupráci se svým výhradním marketingovým partnerem, společností BPA sport marketing a.s., průběžně informovat zejména prostřednictvím sociálních sítí národního týmu (@narodnitym). Stejně tak o případných opatřeních spojených se zápasem (bezpečnostní, doprava na utkání apod.).

Čtsa, Mgr. Zdeněk Zikmund, tiskový mluvčí Český hokej,

Napsat komentář