Vladislav Levin opouští Vysočinu a míří do Bohemians!

Třiadvacetiletý ruský středopolař Vladislav Levin končí své roční vydařené působení v jihlavském dresu a přestupuje do prvoligových Bohemians Praha 1905. První trénink v novém působišti absolvoval již ve středu dopoledne.

„Vlad přišel před rokem do Jihlavy díky jeho vztahu s trenérem Martinem Svědíkem. Pro nás to byl velmi výhodný přestup, když hráčova agentura vyřešila vztahy s jeho tehdejším klubem, a to včetně finančního vypořádání. Na oplátku jsme se s fotbalistou a jeho agenturou dohodli, za jakých podmínek může odejít, pokud o něj bude zájem a on sám bude chtít. V létě se nám podařilo Vlada přesvědčit, aby ještě alespoň půl roku zůstal. Bohemka nyní sjednané podmínky splnila, Vlad projevil o přestup zájem a my držíme slovo. Proto nyní náš oboustranně výhodný vztah končí. Vladovi děkujeme za jeho roční angažmá, určitě bylo pro obě strany obohacující. Odehrál u nás řadu dobrých zápasů a dokázal v nich být i přes svůj věk leaderem,“ řekl k Levinově transferu ředitel klubu Jan Staněk.

Středopolař Vladislav Levin (nar. 28.3.1995) je absolvent mládežnické akademie Dynama Moskva. V dresu tohoto předního ruského celku nastoupil do šesti ligových a pohárových utkání, s čímž nebyl spokojen a proto v lednu 2017 zvolil přestup do Mladé Boleslavi. V městě automobilů během roku 2017 v silné konkurenci dalších středopolařů zasáhl do 13 zápasů a zaznamenal jednu branku. V lednu loňského roku přestoupil do Jihlavy, kde během jarních záchranářských bojů nastoupil do 13 duelů. Na podzim ve II. lize odehrál 15 utkání, v nichž vstřelil 2 góly.

Miroslav Fuks
vedoucí marketingu a tiskový mluvčí

Napsat komentář