Přijďte si v neděli na fotbal pro pivo, které pro vás vyhrál Pavel Vrba!

Viktoriáni, přijďte v neděli odpoledne (15.00) na poslední zápas této sezony. Hráči vám chtějí poděkovat za podporu, popřát hezké Vánoce a trenér Pavel Vrba pro vás vyhrál pivo Gambrinus. K předání dojde po skončení zápasu s Karvinou. Připravený je i ohňostroj.

Sázka zněla jasně: za postup do jarních bojů v Evropě 11 700 piv pro fanoušky. V opačném případě by trenér Viktorie musel na hodinu za pípu. Výhra 2:1 nad italským gigantem AS Řím znamená, že vítězem sázky se sládkem pivovaru Gambrinus je Pavel Vrba. K předání výhry dojde již tuto neděli po skončení ligového zápasu s Karvinou.

„Jsem rád, že se nám povedlo postoupit. Ale já vždy věřím svému týmu, i proto jsem do této sázky šel,“ má jasno trenér Pavel Vrba. Právě on dovedl svůj tým k vysněnému postupu z těžké skupiny Ligy mistrů, v níž se viktoriáni poměřili s Realem Madrid, CSKA Moskva a AS Řím. Na jaře se tak můžeme těšit na pokračování v Evropské lize. A nyní v neděli na vyhraný zlatavý mok. „Pro fanoušky máme připravený speciální dárkový box, který dostanou po zápase na speciálních výdejních místech okolo stadionu,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Dárek obdrží fanoušci starší 18 let. 

„V první řadě bych chtěl pogratulovat Viktorce k postupu, který byl naprosto zasloužený. Mohu říci, že tuto sázku jsem prohrál rád,“ říká mistr varny Gambrinusu Zdeněk Polák, jenž v září sázku s trenérem uzavřel.

„Děkuji pivovaru za zajímavou výzvu. A fanouškům touto cestou vzkazuji, že mezi ně rád přijdu a budu jim čepovat pivo v jedné z plzeňských hospod,“ vzkazuje Pavel Vrba, jenž se i přes svou výhru rozhodl pro hodinku za pípou. K tomu dojde v novém roce a fanoušci budou o všem dopředu informováni.

Nedělní zápas s Karvinou, jenž má výkop v 15.00, je spojený s tradičním vánočním setkáním viktoriánů. U stadionu budou připraveny dva vánoční stromky, k nimž můžete před zápasem přinést dárky pro zvířátka z plzeňské ZOO i děti z FN Plzeň. „Jde již o tradiční akci, která se vždy setkala s velkým zájmem viktoriánů,“ vysvětluje mluvčí klubu. Pro fanoušky bude před Doosan Arenou nachystán čaj zdarma, po utkání pak dojde k viktoriánskému vánočnímu přání a na závěr bude ohňostroj.

Vstupenky na zápas jsou stále k dispozici!

Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer,

FC Viktoria Plzeň,

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář