Věříme, že jsme schopni uspět, říká před CSKA kapitán Roman Hubník a trenér Pavel Vrba

Poslední venkovní zápas skupinové fáze letošní Ligy mistrů se blíží! Již zítra v 18:55 SEČ (20:55 místního času) viktoriáni vyběhnou na obrovitánském stadionu v Lužnikách k pátému utkání skupinové fáze UEFA Champions League, kde jejím soupeřem bude CSKA Moskva. Své postřehy před důležitým soubojem nabídli na předzápasové tiskové konferenci trenér Pavel Vrba a kapitán týmu Roman Hubník.

„Věříme, že jsme schopni tady uspět. Všichni víme, že jedině vítězství nás může posunout dál,“ uvědomoval si Roman Hubník. „CSKA je podle mě silné mužstvo, ale my chceme hrát na jaře Evropskou ligu a uděláme vše pro to, abychom zápas zvládli,“ slíbil Vrba.

V čem tedy tkví největší kvalita mužstva z ruské metropole? „Mají skvělé mladé hráče, což jsme poznali hlavně v druhém poločase toho prvního utkání. Musíme si dávat neustále pozor,“ poznamenal Hubník. „Pod současným trenérem udělali obrovský pokrok a hrají velice dobře,“ doplnil Vrba.

Svou nebojácnost a zasloužený respekt moskevský celek ukázal i v domácím duelu proti Realu Madrid, kdy španělského giganta porazil 1:0. „Každý zápas je jiný. My jsme odehráli dobré utkání na Realu, ale doma jsme ho nezvládli. Věřím, že tři body odvezeme do Plzně,“ řekl dlouholetý vůdce týmu Roman Hubník.

Zítřejší zápas se odehraje na stadionu v Lužnikách, který hostil i letošní finále mistrovství světa. „Když přijedete do Ruska, tak si uvědomíte, jak se na něj připravili a udělali maximum pro to, aby zde šel fotbal nahoru. Zvládli tu velký kus práce. Ruskou ligu řadím osobně k těm nejlepším v Evropě,“ pochválil kvalitu zdejšího prostředí Vrba.

Aleš Čermák, Roman Procházka před utkáním:

Čtsa, zdroj: www.fcviktoria.cz

Napsat komentář