Sigma hraje doma s Mladou Boleslaví!

Tým SK Sigma Olomouc hraje poslední listopadovou neděli doma na Andrově stadionu proti FK Mladá Boleslav. Zápas 16.kola FORTUNA:LIGY bude začínat v 15.00.

Olomoučtí mají jasný cíl, chtějí tři body, které by je posunuly blíže středu tabulky, pryč z neklidných pater suterénu. „Je to náš cíl pro tohle utkání. Konečně se do toho středu dostat, abychom tam alespoň opticky byli. Po dlouhé době, kdy jsme byli dole. Navíc v předchozích dvou domácích ligových zápasech se nám nepodařilo zvítězit, je důležité, abychom konečně utkání za tři body doma zvládli,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

V úvodu sezony Hanáci vyhráli v Mladé Boleslavi vysoko čtyři nula. Ale samosebou dobře vědí, že je v neděli nečeká duel proti nějakému slabému soupeři. „I podle výsledků z minulé sezony by se to mohlo brát tak, že jde o soupeře, který nám vyhovuje. Ale Boleslav je strašně těžko čitelná, dokáže sehrát výborné zápasy, nastřílet hodně branek, no a potom zase má utkání, ve kterých hodně inkasuje. Takže uvidíme, do jakého rozpoložení se vyspí tady. Ale my se moc na soupeře nechceme dívat, jestli nám soupeř sedí nebo nesedí. Každý zápas je jiný a dobře víme, že bude záležet hlavně na nás, na našem výkonu. To je základní věc, na kterou se budeme soustředit,“ uvedl Jílek.

V olomoucké sestavě budou chybět pro zranění záložník Martin Hála a stoper Roman Polom, také kapitán Michal Vepřek a záložník David Houska, kteří mají stopku za čtyři žluté karty.

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc:
Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek – Zahradníček, Plšek, Kalvach, Houska, Falta – Nešpor. Trenér Václav Jílek.
Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Takács, Hůlka, Mareš – Matějovský, Hubínek – Ladra, Přikryl, Konaté – Komličenko. Trenér Jozef Weber.

Utkání SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 25. listopadu od 15.00 (rozhodčí Jana Adámková – Jan Paták, Petr Antoníček).

Petr Pelíšek, SK Sigma Olomouc, tiskový mluvčí

 

Napsat komentář