Setkání mistrů se blíží!

Fanoušci motorsportu se mohou těšit 10. a 11. listopadu do Sosnové u České Lípy na tradiční Setkání mistrů.

Ti nejlepší závodníci z automobilových rally, autokrosu a rallycrossu se sjedou v sobotu 10. a v neděli 11.listopadu 2018 na Autodrom v Sosnové u České Lípy, kde změří síly v exhibičním závodě na paralelní trati autodromu. K vidění budou rallyové speciály, autokrosové buggy anebo rallycrosová závodní auta, která se utkávají v přímých soubojích jeden proti jednomu. V těchto dnech se pořadatelům do Sosnové scházejí přihlášky závodníků z České republiky a už nyní je jasné, že na trati uvidíme například mnoho atraktivních vozidel z rally kategorie WRC či R5, ale chybět nebudou ani historické automobily. Autokrosové buggy dokážou předvést nejen pěkné smyky, ale často z výfuků metají plameny, které dokážou zahřát nejednoho prokřehlého diváka, kterých se každoročně na Autodrom v Sosnové sjedou tisíce.

„V letošním roce se chceme soustředit převážně na domácí motorsport, který je velmi kvalitní a v mnoha okolních zemích nám jej mohou závidět. Máme se čím chlubit a je co oslavovat. Česká republika v těchto dnech slaví 100 let výročí a český motorsport má tradici stejně dlouhou. Proto se v letošním roce soustředíme hlavně na špičkové domácí jezdce a chceme v Sosnové společně oslavit 100 let českého motoristického sportu,“ říká při příležitosti šestnáctého ročníku Global Assistance Setkání mistrů ředitel Autodromu Sosnová, Pavel Dušánek.

Nezapomeňte tedy, že v sobotu 10. a neděli 11. listopadu zaburácí závodní motory na Autodromu v Sosnové u České Lípy. Diváci, kteří si na nedělní hlavní program zakoupí vstupenku v předprodeji na stránkách www.autodrom.cz, budou zařazeni do slosování, kdy jeden z fanoušků následně zažije pocit spolujezdce v některém ze závodních vozů přímo na Autodromu v Sosnové.

Více o Global Assistance Setkání mistrů najdete následně na stránkách www.autodrom.cz, na facebooku autodromu Sosnová.

Organizační tým Global Assistance Racing Aréna

Ing. Petr Eliáš

Napsat komentář