Dnešní projekce proběhne kvůli počasí v prostorách Na Spilce. I s koncertem!

Nepříznivá předpověď počasí pro dnešní večer zapříčinila, že musí být večerní projekce zápasu Viktorky ze Santiaga Bernabéu přesunuta do vnitřních prostor, konkrétně do pivovarské restaurace Na Spilce. Program zůstává stejný včetně koncertu Lucie revival. Startuje se v 19.00.

Úterní večer bude pro všechny viktoriány velkým svátkem. Viktoria se poprvé v historii utká s Realem Madrid na stadionu Santiaga Bernabéu. Při této příležitosti přichystal klub ve spolupráci s městem Plzeň speciální projekci tohoto utkání. Z důvodu špatné předpovědi počasí musí být akce přesunuta do vnitřních prostor. „Od dnešního rána máme informace, že počasí v Plzni bude večer velmi chladné a navíc hrozí vichřice. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přesunout akci do prostorů restaurace Na Spilce. Jde nám především o komfort fanoušků a také o jejich bezpečnost,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.  Podle ČHMÚ se přes západ Čech přežene večer studená fronta se silným severozápadním prouděním.

Podle něj zůstává program neměnný. „Vše odstartujeme v 19.00, krátce poté vystoupí oblíbená plzeňská kapela Lucie revival, pro fanoušky je nachystáno 300 piv zdarma a úderem 21. hodiny poběží přímý přenos zápasu na celkem třech plátnech a několika přidaných televizích.“

Kapacita prostorů Na Spilce je 300 míst k sezení a další na stání. „Věříme, že fanoušci přijdou, užijí si příjemnou akci a na dálku budou celé Viktorce držet palce,“ uzavírá mluvčí klubu.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer,

FC Viktoria Plzeň, a.s.

 

Napsat komentář