Sparta bere jen výhru!

V pondělí se Sparta vrátí od 18:00 hod. do ligového dění, na svém hřišti přivítá ve 12. kole FORTUNA:LIGY Mladou Boleslav. Jak vidí zápas Matěj Pulkrab a Alexandr Chipcia.

Na Spartu přijede tým, který má sice druhý nejlepší útok ligy, ale zároveň také nejhorší defenzivu. Hráči Sparty chtějí navázat na poslední domácí zápas proti Liberci, který jsme vyhráli 4:1.

„Doma budeme hrát po dlouhé době, měli jsme teď sérii těžkých venkovních utkání. Je čas zase vyhrát, když se nám poslední duely nepovedly,“ říká před utkáním Alexandru Chipciu.

„Jednoznačně se chceme vrátit k výsledkům, které jsme měli před utkáním s Plzní. Poslední dva zápasy se výsledkově nepovedly. Teď ale hrajeme doma a to je výhoda na naší straně,“ vysvětluje Matěj Pulkrab.

„Atmosféra v kabině je dobrá, máme dobrý kolektiv a dokážeme si být oporou. Doufám, že ta atmosféra z kabiny se přenese i na hřiště a zvítězíme,“ doufá Alex Chipciu.

„Bilance Mladé Boleslavi je hodně zajímavá, jsou schopni jednou šest branek dát a podruhé šest dostat. To jsem ještě neviděl. Víme, že mají v útoku Komličenka, kterému to padá. Ale my doma nemůžeme řešit, v jakém rozpoložení je soupeř, to musí jít stranou,“ hecuje spoluhráče Pulkrab.

Poslední domácí duel Sparta vyhrála 4:1 a nikdo z hráčů by se nezlobil, kdyby to v pondělí dopadlo podobně: „Jestli se zápas bude podobat tomu s Libercem, to nevím, hlavní je, abychom vyhráli. Může se stát, že čtyři góly třeba nedáme. Na tom ale nezaleží, hlavní je, abychom hráli pěkný fotbal a sebrali všechny body. Boleslav nebude snadný soupeř,“ říká Chipciu.

„Boleslav, podobně jako Liberec, nehraje zanďoura a z tohoto pohledu by to mohlo být zajímavé. Je jen na nás, jak si s tím dokážeme poradit,“ zakončuje Matěj Pulkrab.

Vstupenky zakoupíte na pokladnách stadionu tři hodiny před výkopem nebo online na www.ticketportal.cz   Brány stadionu se otevírají v 17:00 hodin.

Také tentokrát se můžete zůčastnit poločasového Sazkabet Kopu na bránu. Jednoho ze soutěžících budou vybírat hostesky ve žlutém oblečení tentokrát na protilehlé tribuně. Jackpot, o který se bude kopat, narostl už na 110.000 Kč!  

V souvislosti s pondělním zápasem upozorňujeme fanoušky, že Letenská pláň bude uzavřena kvůli akci „Vojenská přehlídka 2018“. Výjimečně tedy nebude v provozu parkoviště na Letenské pláni ani v podzemních garážích!

Čtsa, zdroj: www.sparta.cz

 

Napsat komentář