Viktoriáni odletěli do Říma k druhému zápasu v Lize mistrů

Směr Řím. Fotbalisté Viktorie Plzeň odletěli v pondělí dopoledne speciálem z pražského letiště Václava Havla do hlavního města Itálie, kde se již zítra večer utkají s domácím AS. Půjde o první venkovní zápas sezony v rámci Ligy mistrů.

Po zhruba dvouhodinovém letu čeká plzeňskou výpravu přesun na hotel. Po obědě a odpoledním odpočinku vyrazí viktoriáni na Stadio Olimpico, kde bude trenér Pavel Vrba s obráncem Radimem Řezníkem od 18:15 odpovídat na dotazy novinářů na tiskové konferenci. V 19:00 hodin započne předzápasový trénink.

V úterý dopoledne absolvují Západočeši klasickou rozcvičku. Pak už se budou soustředit na důležitý večerní zápas, jenž začne přesně v 21:00. Pro fanoušky, kteří se svůj oblíbený klub rozhodli podpořit přímo v Itálii, máme důležité informace ZDE.

Na cestu do Věčného města se chystají také dorostenci. Mladíci Viktorie mají naplánovaný let z Prahy ve 12:05, od 17:30 je čeká trénink na Stadio Tre Fontane. Na stejném místě sehrají den poté od 14:30 duel s devatenáctkou AS Řím v rámci UEFA Youth League.

Hned po jeho skončení se celý tým společně přesune na Stadio Olimpico, kde budou od večerních devíti hodin sledovat v akci „A“ týmy. Držíme všem viktoriánům palce!

Vítězství nad Spartou nás může nabudit, říkají před odletem viktoriáni

„Když odvedeme maximum a Řím bude lepší, tak se nedá nic dělat, musíme do toho ale dát všechno. Věřím, že budeme mít odvahu jít dopředu. Chceme být aktivní a uvidíme, co nám domácí dovolí. Oni s námi potřebují uhrát šest bodů, takže budou mít určitě velkou motivaci a chuť nás porazit,“ čeká zkušený obránce David Limberský. „Budeme chtít odvést maximum. V Římě už jsme hráli a dali jsme gól, chceme být aktivní, rozhodně tam nejedeme jenom bránit.“

„Každý zápas v Lize mistrů je obrovský svátek a jakýkoliv bodový zisk by byl naprosto skvělý. Je to určitě lepší, než kdyby se nám v pátek ten zápas nevydařil. Mohlo by nám to trošku zvednout sebevědomí a pokud to přeneseme do toho zápasu, tak uvidíme, na co to bude stačit…“ přemýšlel před odletem Jan Kovařík.

Čtsa, zdroj: www.fcviktoria.cz

 

Napsat komentář