Od neděle budou v prodeji vstupenky do Madridu pro permanentkáře!

23. října 2018, 21:00, Estadio Santiago Bernabéu, Madrid, Španělsko. Proti slavnému domácímu Realu jako soupeř FC Viktoria Plzeň! Tohle všechno bude realita, o kterou jistě žádný viktorián nebude chtít přijít. Vstupenky do hostujících sektorů se budou prodávat pouze v Plzni, a to od neděle 23. září. Přednost dostanou držitelé permanentních vstupenek.

Fandili jsme na San Siru v Miláně, na Camp Nou v Barceloně, v Manchesteru na Etihad Stadium, v mnichovské Allianz Areně… A teď můžeme společně vyrazit na Santiago Bernabéu sledovat Viktorku! Další utkání, které se zapíše nesmazatelným písmem do dějin plzeňského fotbalu, se blíží. Na stadionu, který je domácím svatostánkem pro hráče jako jsou Luka Modrič, Gareth Bale či Isco se nyní představí FC Viktoria Plzeň.

„Real Madrid je samozřejmě hlavní favorit naší skupiny, největší jméno… Moc se na ten zápas těším. Přeci jen na San Bernabéu si zahrajete možná třeba jen jednou za život,“ vyhlíží říjnové utkání nejlepší ligový hráč minulé sezony Jan Kopic. Souhlasí s ním také slovenský středopolař Roman Procházka: „Těším se opravdu hodně. Je to nejlepší tým, který jsme mohli dostat, bude to splněný sen.“

V neděli startuje prodej vstupenek do Madridu! Jejich ceny budou 800 a 1 090 Kč v závislosti na sektoru. Levnější vstupenka bude do 4. patra stadionu, dražší vstupenka do 3. patra.

Stejně jako v Římě, i v Madridu platí adresný ticketing, vstupenky se tak budou vydávat přímo na jméno. Každý fanoušek, který si ji bude chtít zakoupit, si tak s sebou musí přinést doklad totožnosti, který si s sebou nesmí zapomenout ani při cestě do Španělska, aby se jím prokázal při vstupu na stadion. V předprodeji pro permanentkáře je navíc nutné, aby si každý s sebou přinesl i permanentní vstupenku, tu si ale posléze již do Madridu brát nemusí.

Jeden permanentkář si může na zápas na hřišti Realu Madrid zakoupit oproti své permanentce pouze jednu vstupenku, navíc si s sebou musí přinést také doklad totožnosti. Pokud by chtěl zakoupit vstupenky i pro další kamarády z řad permanentkářů, je nutné si na pokladnu s sebou vzít permice všech daných osob stejně jako jejich doklady totožnosti. Jedna osoba si může zakoupit maximálně 5 vstupenek (po předložení pěti dokladů totožnosti a pěti permanentek). „Jde o striktní pravidla. Poté je nutné si ověřit, že nedošlo k záměně a každý má skutečně svou vstupenku. Před vstupem na stadion bude probíhat identifikace držitelů vstupenek,“ upozorňuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Vstupenky se začnou prodávat v neděli 23. září od 9 hodin na pokladnách za severní věží Doosan Areny a přednost dostanou držitelé permanentních vstupenek, kteří si lístky do Madridu můžou přednostně pořizovat až do středy 26. září do 17 hodin. Ve čtvrtek v 9 hodin pak odstartuje volný prodej.

Lístky do hostujících sektorů budou k dostání pouze v Plzni. Podle pravidel prodeje Realu Madrid bude muset být prodej ukončen nejpozději 11. října. Poté už nebudou vstupenky nikde k zakoupení.

Levnější vstupenky jsou do sektorů 621 až 633, dražší vstupenky jsou do sektorů 523 až 533. Během prodeje se budeme řídit pravidly domácího klubu a jednotlivé sektory se budou prodávat postupně podle pořadí, které určuje právě Real Madrid. Pro kotelníky bude vyčleněn speciální sektor v levnější cenové kategorii, tedy za 800 Kč.

Na pokladnách se bude dát platit pouze hotově, nebudou tedy umožněny platby platební kartou či stravenkami.

„Fanoušky bychom zároveň chtěli poprosit o sdělení informace, jak do Madridu pocestují. Tuto informaci po nás vyžaduje přímo španělský klub, a tak v tomto směru chceme požádat o spolupráci všechny, kteří si vstupenky přijdou koupit k nám na pokladny,“ vzkazuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN PRO PERMANENTKÁŘE
NE 23. 9. 9:00 – 17:00
PO 24. 9. 9:00 – 17:00
ÚT 25. 9. 9:00 – 17:00
ST 26. 9. 9:00 – 17:00

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN – VOLNÝ PRODEJ
ČT 27. 9. 9:00 – 17:00
PÁ 28.9. 9:00 – 19:00 (den zápasu se Spartou)
SO 29. 9. 9:00 – 17:00
… bude upřesněno

PLÁN STADIONU (po kliknutí se zobrazí ve větším rozlišení)

Michal Belšán, PR oddělení,

FC Viktoria Plzeň, a.s.

Napsat komentář