Vysočina posiluje levou stranu – přichází Dominik Preisler!

Kádr FC Vysočina vítá posilu na levou stranu sestavy. Z Dukly Praha přichází na hostování s přestupovou opcí levý obránce či záložník Dominik Preisler. Dvaadvacetiletý fotbalista, jenž má na kontě 34 startů a 4 branky v nejvyšší soutěži, se dnes zapojil do tréninkového procesu jihlavského týmu.

„Jsme rádi, že Dominika můžeme přivítat v našem kádru. V našem hledáčku se ocitl již na startu letní přípravy s ohledem na nejistotu dalšího jihlavského působení Tilla Schumachera. Těší nás, že jeho transfer byl dotažen a věříme, že v něm získáváme kvalitní a perspektivního fotbalistu, který významně zvýší konkurenci na levém okraji sestavy,“ řekl k aktuálnímu příchodu ředitel klubu Jan Staněk.

Dominik Preisler (nar. 20.9.1995) je mládežnickým odchovancem Dukly Praha, v jejímž dresu debutoval v listopadu 2015 v nejvyšší soutěži. V kádru pražské celku strávil tři celé ročníky, přičemž nejvýraznější herní vytížení zaznamenal v uplynulé sezóně, kdy nastoupil do 16 duelů a absolvoval 810 prvoligových minut. Zároveň vstřelil dvě branky, což se mu ostatně podařilo i v ročníku předchozím. V pátečním prvoligovém duelu Dukly proti Spartě Praha odehrál plnou porci 90 minut.

Miroslav Fuks
vedoucí marketingu a tiskový mluvčí, V. J.,

Napsat komentář