Marek Bakoš bude na podzim hostovat ve Spartaku Trnava!

Útočník Viktorie Marek Bakoš odchází do kádru aktuálního slovenského mistra z Trnavy. Oba kluby se dohodly na hostování do konce podzimu.

Jak již bylo avizováno dopředu, plzeňská Viktoria odehraje podzimní část sezony se třemi hrotovými útočníky. Ze silného kvarteta, které měl trenér Pavel Vrba k dispozici, odchází nyní Marek Bakoš do slovenské Trnavy. „Marek Bakoš patří bezesporu mezi největší osobnosti naší klubové historie. Pro klub odvedl nedocenitelné služby jak na hřišti, tak mimo něj a je velmi uznávaný i mezi našimi fanoušky. Všichni v klubu si ho vážíme pro jeho skvělý charakter. V kádru máme nyní tři kvalitní útočníky a na podzim by Marek zřejmě nebyl tolik herně vytížený, proto jsme se společně s Markem domluvili na hostování v Trnavě,“ vysvětluje generální manažer klubu Adolf Šádek. „Trnava má krásný stadion i zázemí, hraje evropské poháry a já jsem přesvědčený, že Marek bude velkou posilou. Přeji mu za celý náš klub, ať se mu na podzim daří a pomůže Trnavě k co nejlepším výsledkům,“ dodává.

Ve čtvrtek Marek Bakoš ještě absolvoval dopolední trénink s Viktorkou, poté již zamířil na Slovensko. „Viktorku mám v srdci, takže to samozřejmě není lehké loučení. Na druhou stranu stále chci být hodně na hřišti, nastupovat pravidelně, proto jsme se domluvili na mém hostování,“ řekl pětatřicetiletý fotbalista. „Kluky budu samozřejmě sledovat a držet jim na dálku palce jak v lize, tak i v Lize mistrů. A když to vyjde časově, rád se tady na stadionu objevím osobně. A poděkovat chci i viktoriánským fanouškům, s nimiž mám vynikající vztah,“ má jasno populární „Baky“.

Čtsa, Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer, FC Viktoria Plzeň, a.s.

 

Napsat komentář