Olomouc má šikovný ofenzivní tým, mohlo by to být zajímavé, tuší Vrba

Sigma zahajovala nový ligový ročník doma proti Slavii, na kterou nestačila a nakonec podlehla 0:3, toto zaváhání ale Hanáci napravili hned ve druhém kole, když naopak vysoko porazili Mladou Boleslav – konkrétně 4:0. „Mohlo by to být hodně zajímavé,“ tuší před vzájemným zápasem v Olomouci Pavel Vrba.

V loňské sezoně Sigma z pozice nováčka překvapovala celou fotbalovou veřejnost, dlouho se držela v popředí a nakonec skončila čtvrtá. „Olomoucké v začátku té minulé sezony možná někteří podceňovali, ale oni dokázali, že do ligy patří a uhráli úžasný výsledek,“ říká Pavel Vrba, rodák z nedalekého Přerova.

„Letos jim třeba nevyšel ten první zápas, ale opět ukázali, že je to velice ofenzivní mužstvo, které má šikovné fotbalisty. A co očekávám od sobotního utkání? Že to bude zajímavý zápas, protože my máme radši mužstva, která chtějí hrát fotbal a kombinovat. Z tohoto pohledu si myslím, že by to mohlo být hodně zajímavé,“ tuší plzeňský trenér.

Ten se musel stejně jako ve všech dalších týmech popasovat s vlnou veder, která zasáhla celé Česko. „Trošku jsme kvůli tomu museli přizpůsobit tréninkový plán, protože ta vedra jsou opravdu velká,“ přiznává. „Začínali jsme trénovat o hodinu dříve, než tomu bylo v minulosti.“

Ve dvou zápasech Plzně zatím padlo 5 branek, u Olomouce je to dokonce 7. Dá se očekávat velký příděl i v sobotu na Hané? „Když se podíváte na výsledky v české lize, tak padá obecně mnohem více gólů než v minulosti. Ono to asi ukazuje, že mužstva chtějí hrát více ofenzivněji a v Olomouci to bude nejspíš podobné. Já jen doufám, že těch branek dáme více, než soupeř,“ dodává Pavel Vrba.

Trenér Pavel Vrba, Tomáš Chorý před Olomoucí:

Čtsa, zdroj: www.fcviktoria.cz

 

Napsat komentář