Marek Bakoš prodloužil na západě Čech smlouvu do roku 2019!

Autor dvou letošních branek v ligovém ročníku a šesti přesných zásahů v Evropské lize si svůj pobyt na západě Čech prodloužil o jeden rok. Zkušený útočník tak bude i v příští sezoně bojovat za čest a slávu červeno-modrých barev.

„Jsem rád, že v Plzni můžu pokračovat. Stále mám neskutečnou chuť hrát dobrý fotbal a podpořit nejdůležitější a nejlepší klub ve své kariéře. Věřím, že budu zdravý a schopný být na hřišti pro své spoluhráče oporou. Těším se na další rok, ve kterém nás čekají velké výzvy,“ řekl po prodloužení Marek Bakoš.

Bakoš je hráčem Viktorie Plzeň od roku 2009 s přestávkou mezi lety 2014 a 2016, kdy strávil sezonu a půl v Liberci. Jako hráč Viktorie má na kontě 54 branek v domácí soutěži a 20 gólů v evropských pohárech. K jeho nejlepším zápasům v této sezoně patřilo bezesporu domácí utkání osmifinále Evropské ligy se Sportingem CP, ve kterém vstřelil dvě branky. Stejný počet gólů dal také Larnace v domácím utkání 4. předkola Evropské ligy.

Viktorii čeká účast v Lize mistrů, kterou Marek Bakoš bude hrát potřetí v kariéře. „Těším se na to. Je to sen každého hráče, když se tam člověk dostane, chce se tam vrátit znovu. Nám se to podařilo a doufám, že tam vydržíme co nejdéle. Chceme ukázat, že Plzeň je fotbalově a klubově silná. Chtěl bych si hrozně zahrát na Old Trafford, stadionu Manchesteru United, což je jeden z mých nejoblíbenějších klubů. Pak už je mi to jedno, každý tým z osudí má takovou kvalitu, že se naši fanoušci i my můžeme těšit,“ vyhlíží účast v nejprestižnější klubové soutěži.

S Markem Bakošem pro vás chystáme obsáhlejší rozhovor o mistrovské sezoně.

Zdroj: www.fcviktoria.cz

Mgr. Václav Hanzlík, PR manažer V.Pl.,

 

Napsat komentář