Pojišťovna Merkur novým hlavním sponzorem HC Sparta!

Hokejová  Sparta v úterý představila nového hlavního sponzora, rakouskou pojišťovnu Merkur Versicherung se sídlem ve Štýrském Hradci. Kromě Rakouska působí  v Česku, Chorvatsku, Srbsku, Slovinsku a Bosně.

„Pojišťovna Merkur  má na propagaci sportu velký zájem“, říká její generální ředitel Gerald Kogler. S podporou hokeje   má dobré zkušenosti ze Štýrského Hradce a z Říčan u Prahy, jejichž stadióny nesou jméno pojišťovny. Méně známa je skutečnost, že Merkur už delší dobu sponzoruje i sestry Karolinu a Kristýnu Plíškovy a že pořádá letní hokejové školy pro  české a rakouské děti.

Majitel Sparty a předseda představenstva  Petr Bříza nového hlavního sponzora vítá a zdůrazňuje: „V poslední době jsem mnohokrát opakoval,  že Sparta bude vždy tak silná jak bude silná podpora našich partnerů a fanoušků. Zajištění rozpočtu je klíčové pro fungování klubu a tím je spojená péče o stávající partnery a získávání nových. Hodně jsme usilovali přivézt pro novou sezónu dalšího hlavního partnera a jsem rád, že se jím stala  pojišťovna Merkur.“

V debatě s Geraldem Koglerem jsme se zeptali, proč  si Merkur  vybral  právě Spartu. A zde je odpověď  generálního ředitele: „Oceňujeme klubovou věrnost, prácí s mládeží a podporu nejrůznějších aktivit a proto jsme se  jednoznačně rozhodli pro Spartu“.

ČTSA(ph), foto: www.hcsparta.cz

 

 

 

Napsat komentář