Vážení futsaloví příznivci!

Stojíme před branami finále play-off VARTA futsal ligy a velice se těšíme, co nám oba finalisté z Chrudimi a Sparty nabídnou. Průběh play-off byl nesmírně dramatický. Plzeň odehrála deset neskutečných zápasů a dokázala ve středu vyprodat halu na Lokomotivě, kam dorazilo 1400 fanoušků, což je letošní rekord VARTA futsal ligy. Překonají ho finalisté? Plzni gratulujeme ke skvělé sezoně a konečnému třetímu místu.
Byla spuštěna Futsalová (R)evoluce, bohužel neproběhne ještě letos, ale jednotlivé kroky  bylo potřeba rozložit na delší časový úsek a vše důkladně zkoordinovat. (R)evoluce pouze zvolnila tempo. Nyní máme tedy na vše o něco více času, a věříme, že za rok touto dobou už budeme finalizovat drobnosti.
Soutěže 2. lig jsme zakončili Superpohárem, ve kterém FT Zlej Sen Liberec porazil domácí VŠB TU Ostrava. Jak se oba celky rozhodnou s postupem do VARTA futsal ligy, ještě není známo. Výsledek však budeme vědět brzy.
Naší zemi reprezentovaly v dubnu ve Švédsku futsalistky. Ze dvou přípravných zápasů jednou remizovaly a jednou prohrály.
A teď už honem obsadit poslední místa v halách Chrudimi a Sparty. Finále bude pěkné. Užijte si ho!
Oběžník FUTis 2018/04 ke stažení na adrese http://nv.fotbal.cz/futsal/FUTis/Obezniky/index.php 
 
Otakar Mestek
Předseda Svazu futsalu ČR
Michal Pavlík
PR manažer Svazu futsalu ČR
Petr Havlík
FUTis manažer Svazu futsalu ČR

Napsat komentář