PepsiCo prodlužuje partnerství s FAČR a českým fotbalem!

České zastoupení společnosti PepsiCo, předního celosvětového výrobce nealkoholických nápojů a potravin, bude i nadále oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace. S Fotbalovou asociací České republiky (FAČR) spolupracuje už od roku 2015 a nově bude pokračovat do roku 2020.

PepsiCo se ve spojení s národním týmem bude prezentovat světovými značkami jako je limonáda Pepsi, chipsy Lay’s a sportovní nápoj Gatorade, který se nově stane i partnerem mládežnických Regionálních fotbalových akademií FAČR.

„Češi budou mít fotbal vždycky rádi. Proto chceme zůstat věrni národnímu týmu i fotbalovým fanouškům a společně se zasadit o zvyšování kvality českého fotbalu. Pro nás je to zároveň příležitost, jak i do budoucna dobře představovat široké veřejnosti naše značky,“ uvedl Josef Neumann, generální ředitel PepsiCo ČR, s tím, že firma má k fotbalu silný vztah po celém světě, včetně partnerství s Ligou mistrů UEFA, jednou z celosvětově nejprestižnějších soutěží.

„Jsme velmi rádi, že můžeme oznámit prodloužení spolupráce s takto silným a tradičním partnerem. Je skvělé, že společnost PepsiCo je aktivní na sportovně-marketingovém trhu. Dlouhodobě je partnerem nejprestižnější sportovní soutěže světa UEFA Champions League a je pro nás ctí, že česká fotbalová reprezentace se v rámci marketingového portfolia PepsiCo zařazuje vedle takto silného brandu. Společně jsme zapracovali na tom, aby partnerství bylo ještě efektivnější než tomu bylo v rámci stávajícího kontraktu,“ uvedl Martin Malík, předseda FAČR.

Partnerství se nově zaměří i na podporu mladých fotbalových talentů. S Regionálními fotbalovými akademiemi FAČR se nově spojí světoznámá značka Gatorade. „Sportovní nápoje Gatorade mají ve světě dlouholetou tradici a jsou výsledkem největšího vědeckého výzkumu v oblasti hydratace organismu. Naše znalosti a zkušenosti chceme přenést i do mládežnického sportu, formou edukace a zlepšování sportovní výživy českých fotbalových talentů,“ doplnil Josef Neumann, generální ředitel PepsiCo ČR.

Jakub Žižka, Botticelli spol. s.r.o. (PepsiCo ČR),

 

Napsat komentář