V rámci 20. kola HET ligy přivítá tým trenéra Trpišovského v Edenu třetí Sigmu Olomouc

 Myslím, že to bude podobné utkání jako v poháru s Libercem. I ten poslední zápas na podzim, kdy jsme nad Olomoucí doma vyhráli 1:0, ještě když jsem byl v Liberci, bylo vidět, že ty týmy jsou hodně podobné, říká trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

„Olomouc je dva tři roky sehraná, hraje hodně podobným stylem, má trenéra, který je tam dlouho. Budeme se snažit o nátlakový fotbal, to platí na každého,“ popisuje soupeře kouč Slavie.

„Po Olomouci je derby, tyhle zápasy hodně napoví. Když budeme hrát jako teď, máme možnost skončit co nejvýš,“ věří kouč Slavie.

„Hraje druhý tým se třetím, to je ideální pozvánka pro všechny. Věřím, že nás dorazí podpořit hodně fanoušků a Eden bude plný. Má být krásné počasí, navíc se hraje v příjemný čas od 15 hodin,“ přeje si velkou diváckou podporu záložník Tomáš Souček.

„Všichni víme, jak nepříjemným protivníkem Olomouc je. V letošní sezoně podává skvělé výkony. Já ale věřím, že se prosadíme naší hrou a předvedeme dobrý výkon, díky kterému získáme tři body,“ dodal odchovanec Slavie.

Situace na čele tabulky je jasná. Na první Plzeň ztrácí Slavia devět bodů, před druhou Olomoucí má právě dvoubodový náskok. „Určitě chceme dostat Plzeň pod ještě větší tlak a zároveň si potvrdit druhé místo. Z tohoto pohledu je to nesmírně těžké utkání. Věřím, že s pomocí našich fanoušků ho zvládneme,“ zakončil Tomáš Souček.

Čtsa, zdroj: www.slavia.cz

Napsat komentář