Do FC Vysočina přestupuje ruský záložník Vladislav Levin!

Na trase Mladá Boleslav – Jihlava došlo k zajímavému přestupu. V FC Vysočina podepsal dlouhodobý kontrakt dvaadvacetiletý ruský defenzivní středopolař Vladislav Levin, který se tak v jednom týmu znovu sejde s exboleslavským koučem Martinem Svědíkem.

„Jsme rádi, že se nám podařilo přivést hráče na zkvalitnění středu pole, který nás na podzim trápil, přičemž Vladislav by měl být okamžitou posilou a zároveň má velký potenciál do budoucna. Velkou zásluhu na jeho příchodu má agentura Sport Invest, se kterou je radost spolupracovat. Trenér hráče dobře známe, tudíž věříme, že z něj dokáže dostat maximum,“ okomentoval Levinovo angažování ředitel klubu Jan Staněk.

Vladislav Levin (nar. 28.3.1995) je absolvent mládežnické akademie Dynama Moskva. V dresu tohoto předního ruského celku nastoupil do šesti ligových a pohárových utkání, s čímž nebyl spokojen a proto v lednu loňského roku zvolil přestup do Mladé Boleslavi. V městě automobilů na jaře 2017 nastoupil do osmi utkání (z toho sedmkrát v základu) a vstřelil jednu branku. Během podzimu bylo jeho vytížení v konkurenci Matějovského, Rady, Takácse či Hubínka menší, když nasbíral pouze 198 ligových či pohárových minut v pěti utkáních.

Další příchod do jihlavského prvoligového týmu spolu s nutností početný kádr zredukovat vedl k přeřazení čtveřice mladých fotbalistů. Do staršího dorostu se vrátil levý obránce Martin Řezáč a do přípravy juniorky byli zařazeni slovenský střední záložník Martin Svatík, dorostenecký krajní záložník Radek Matulka a též testovaný čínský křídelník Zhou Ming Hao.

Miroslav Fuks vedoucí marketingu a tiskový mluvčí FCV.J., .

Napsat komentář