Klokani se poprvé sejdou až v pondělí 8. ledna

Jelikož se Klokani oproti jiným prvoligovým týmům scházeli k tréninkům i v prosinci, odstartují společně zimní přípravu až v následujícím týdnu. V současné době absolvují hráči individuální dávky dle předem nastaveného plánu.

K prvnímu tréninku se sejdou v pondělí 8. ledna v tréninkovém areálu v Uhříněvsi. Hned následující den je budou čekat tradiční zátěžové testy na FTVS. K prvnímu utkání nastoupí hráči Bohemians v sobotu 13. ledna v rámci zimní Tipsport ligy na Vyšehradě, kde odehrají všechny zápasy základní skupiny. Zápas o umístění je čeká ve středu 24. ledna. V případě postupu do Final Four budou mít Klokani hektický program, neboť další zápas by je čekal ve čtvrtek 25. ledna a hned v pátek ráno již budou odlétat na herní soustředění do Turecka. Na herním soustředění odehrají svěřenci trenéra Martina Haška tři zápasy. V neděli po příletu s Rubinem Kazaň, v týdnu s ázerbájdžánským celkem Gabala FK a posledním soupeřem před odletem zpět do Prahy bude spřátelený zelenobílý klub Žalgiris Vilnius. Generálka na začátek HET ligy je na programu doma v Ďolíčku, do Vršovic přijede slovenský MFK Ružomberok.

O týden později již dorazí v rámci soutěže zpátky do Prahy bývalý trenér Roman Pivarník a k vidění bude zápas se Zbrojovkou Brno.

Plán zimní přípravy 2018

PO – 8. ledna – zahájení přípravy ÚT – 9. ledna – testy na FTVS SO – 13. ledna – 11:00 FC MAS Táborsko (Vyšehrad) ÚT – 16. ledna – 11:00 FK Varnsdorf (Vyšehrad) SO – 20. ledna – 11:00 FK Olympia Praha (Vyšehrad) ST – 24. ledna – zápas o umístění / Final Four (místo upřesníme / Vyšehrad) ČT – 25. ledna – Final Four (Vyšehrad) PÁ – 26. ledna – odlet na soustředění, Turecko (Lara) NE – 28. ledna – FK Rubin Kazaň (Turecko) ST – 31. ledna – Gabala FK (Anlatya, Turecko) SO – 3. února – VMFD Žalgiris Vilnius (Turecko) NE – 4. února – přílet ze soustředění, Turecko (Lara) SO – 10. února – čas v jednání – MFK Ružomberok (Ďolíček).

Čtsa, zdroj: www.bohemians.cz

Napsat komentář