Druhý závod ARS ve znamení Setkání mistrů

V neděli 12. listopadu si budou moci účastníci závodů Autodrom Rally Serie (ARS) připadat jako mistři volant. Budou totiž závodit po stejné trati jako o týden později skuteční Mistři svých disciplín v rally, rally historických automobilů, autocrossu, rallycrossu či kartcrossu. Budou si tak moci porovnat své časy se skutečnými Mistry.

Můžete to klidně zkusit i Vy, kdož teď právě čtete tento článek, protože ARS na Autodromu v Sosnové u České Lípy je určena i amatérským závodníkům stejně jako jen příležitostným řidičům. Díky bezpečnostním zónám kolem trati autodromu si to můžete jízdou na limitu rozdat klidně i se svým sousedem z ulice bez obav o vážné poškození svého vozu. A o tom to vlastně celé je… …vyzkoušet si limity svého vozu a svoje řidičské schopnosti v krizových situacích a naučit se je zvládat. To vše se vám pak může hodit v běžném silničním provozu.

Ale pojďme zpět k druhému závodu ARS. V roli favoritů po prvním závodě v jednotlivých třídách budou Tomáš Hrazdíra (vítěz třídy 6 a absolutní vítěz prvního závodu), Tomáš Jarosil (třída 1), Jindřich Majer (třída 2), Michal Nový (třída 3), Leoš Hradil (třída 4) a Ondřej Zdražil (třída 5). Pokud sledujete tuto sérii pravidelně jistě víte, že v některých třídách to minule bylo jen o setinky, takže se určitě i v druhém závodě můžeme těšit na zajímavé souboje doslova do posledního metru posledního okruhu trati. O zdárný průběh akce se jako vždy postará tým profesionálních odborníků v čele s hlavním časoměřičem Viktorem Trnkou a vedoucím trati Zdeňkem Štěpánkem. On-line výsledky na obrazovce v depu i na webu jsou samozřejmostí stejně jako zajištění závodu sanitou a vyprošťovacím vozem ARS.

A ještě jeden bonus nás čeká při tomto závodě. Všichni závodníci druhého závodu Autodrom Rally Série budou zařazeni do slosování o svezení v závodním voze na Setkání mistrů, které bude o týden později. Tak neváhejte a přihlaste se do závodu, užijete spoustu adrenalinu a zábavy se skvělou partou podobně smýšlejících osobností.

Více informací včetně kalendáře, přihlášek, propozic, výsledků a akreditačního formuláře najdete na www.autodrom.cz

Organizační tým Global Assistance Racing Aréna

Petr Pavlát, foto: Libor Vočadlo,

Napsat komentář