Povinnost nám velí doma vyhrát, před Brnem Václav Pilař!

V 11. kole zavítá na hřiště Viktorie Plzeň brněnská Zbrojovka. Viktoriáni budou chtít odčinit výkon ze švýcarského Luzernu a potěšit své fanoušky dobrou hrou zakončenou tříbodovým ziskem, který by prodloužil rekordní sérii na 11 výher od startu sezony. Před utkáním jsme vyzpovídali ofenzivního krále HET ligy Michaela Krmenčíka a záložníka Václava Pilaře.

„Vzhledem k tomu, že hrajeme na domácí půdě, tak očekávám utkání, které bychom měli zvládnout,“ říká odhodlaně kanonýr Michael Krmenčík. „Zvlášť po tom nevydařeném zápase s Luganem, které musíme hodit za hlavu. Je třeba opět přepnout na ligu,“ uvědomuje si reprezentační forvard.

Záložník Václav Pilař souhlasí, zároveň rozhodně neočekává nic lehkého. „Musíme napravit nevydařený výsledek z Evropské ligy. Doufám, že budeme hrát tak dobře, abychom z toho vytěžili tři body. Povinnost nám dělí doma vyhrát, uděláme všechno pro to, abychom zůstali stoprocentní,“ přeje si prodloužit rekordní sérii.

VSTUPENKY NA BRNO V PRODEJI

Hlavním ofenzivním statistikám HET ligy kraluje Michael Krmenčík. Se sedmi góly je nejlepším střelcem, se čtyřmi asistencemi společně se spoluhráčem Janem Kopicem pak také nejlepším nahrávačem. „Chci dávat góly a být co nejvíce prospěšný týmu. Navíc máme všichni obrovskou motivaci pokračovat v té nastartované sérii, chceme vyhrávat,“ deklaruje jasně.

Pilař by pak rád v neděli od 17:00 hodin pozval do Doosan Areny všechny viktoriány. „Budeme chtít doma získat tři body. Opět k tomu budeme potřebovat vaši skvělou podporu, čeká nás totiž těžké utkání,“ vzkazuje.

Trenér Pavel Vrba, Václav Pilař, Michael Krmenčík před Brnem:

Čtsa, zdroj: www.fcviktoria.cz

 

Napsat komentář