Neděle na stadiónu FCV: prvoligový fotbal i hokej!

FC Vysočina ve spolupráci s Xanadu Catering sportovním fanouškům připravil jedinečnou možnost, jak strávit nedělní odpoledne! Na velkoplošné LED obrazovce stadiónu v Jiráskově ulici totiž bude od 15:00 hodin přenášen přímý přenos České televize z hokejového utkání HC Sparta Praha vs. HC Dukla Jihlava! Na něj pak na zeleném trávníku od 18:00 hodin naváže duel HET ligy mezi FC Vysočina a FK Dukla Praha!

„Sport na Vysočině zažívá historickou sezónu, když má poprvé v dějinách svého zástupce v nejvyšších soutěžích obou nejpopulárnějších kolektivních sportů v Česku – fotbalu i hokeji. Nedělní časový sled obou atraktivních duelů přímo vybízí k tomu, abychom je spojili v jeden sportovní zážitek. Věříme, že si fanoušci tuto netradiční možnost nenechají ujít a že se tribuny stadiónu začnou plnit už v průběhu hokejového utkání,“ okomentoval vstřícný krok FC Vysočina tiskový mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Pro příznivce, kteří na fotbalový stadión dorazí v předstihu, aby si ve sportovním prostředí vychutnali hokejový duel, bude připravena zvýhodněná nabídka Xanadu Catering. Pivo bude od 15:00 do 17:30 čepováno z Beerjetu jen za 30 Kč a nachystáno bude i výhodné menu: klobása + pivo za 80 Kč a párek v rohlíku + limo za 50 Kč.

Hlavní pokladna stadiónu (z Jiráskovy ulice, naproti ICOMu) se v neděli 10. září otevře v 15:00 hodin. Vstup do areálu bude možný pouze s platnou celosezónní permanentkou FC Vysočina či vstupenkou na ligový duel proti Dukle Praha.

Čtsa, Miroslav Fuks
vedoucí marketingu a tiskový mluvčí FCVJ.,

 

Napsat komentář