Záložník Dočkal věří, že odehrají úspěšný výsledek

Hráč čínského klubu Che-nan Bořek Dočkal přijel na reprezentační sraz před kvalifikačním zápase světového šampionátu s Německem s velkou nadějí, že nad obhájcem titulu, společně se svými spoluhráči odehraje úspěšný výsledek, včetně druhého utkání v Severním Irsku.

„ Pokusíme se s Německem bodovat a následně vyhrát v Irsku, ale při našem současném výkonu to na zisk tří bodů, nebude možná stačit. Přesto se nesmíme obávat, neboť tyhle zápasy se dají po dobrém výkonu nakonec vyhrát,“ řekl Bořek.

Na otázku jak se mu a rodině vede v Číně. „ Určitě lépe, když jsem přijel na minulý sraz. Rovněž rodina se cítí po přistěhování velice dobře. V současné době hrajeme v lize o záchranu, přesto mě chybí Evropský fotbal, takže se víc těším na reprezentační srazy,“ dodal Dočkal.

„Viděl jsem naposledy Spartu v Brně, přestože prohrála, tak herní kvalita tam je, jenže nevím, jaké jsou tam problémy. Když jsem působil v letenském týmu, nebyla kvalita rovněž úspěšná. Jsem přesvědčen, že se to, v co v nejkratší době zlepší, neboť v kádru je několik dobrých zahraničních posil,“ věří Dočkal.

„Co se týká české ligy, začala otevírat příliv kvalitních zahraničních hráčů, akorát je potřeba, dát je urychleně dohromady, aby produkovali kvalitní fotbal pro diváky a fanoušky,“ názor Bořka.

Tomáš Koubek, Tomáš Vaclík, Gebre Selassie, Vladimír Darida před utkáním s Německem:

Čtsa, kc, audio, foto: www.sportovnizurnal.cz

 

 

 

Napsat komentář