Do nové sezóny s nejvyššími ambicemi

Viktoria Plzeň stojí na prahu nové sezony. Již příští úterý ji čeká utkání 3. předkola Ligy mistrů na půdě rumunského klubu FCSB. Krátce po návratu zahájí i ligové boje domácím zápasem s Duklou Praha. „Opět máme ty nejvyšší ambice. To znamená bojovat o ligový titul a strávit podzim v evropských pohárech,“ řekl prezident klubu Tomáš Paclík.

„Na start sezony se těšíme. Konkurence hodně posilovala, ale my jsme přivedli rovněž velmi zajímavé hráče a s trenérem Pavlem Vrbou na lavičce chceme být úspěšní,“ potvrdil i generální manažer klubu Adolf Šádek. 

Na ostrý start sezony se těší i trenér Pavel Vrba. „Samozřejmě všichni vnímáme, že nás čeká velmi těžký souboj s kvalitním soupeřem, ale jdeme do něj s tím, že chceme uspět. Na velké zápasy se těšíme,“ uvedl trenér směrem k boji o Ligu mistrů.
„Trénovali jsme hodně, poctivě a věřím, že jsme nachystáni. Našim cílem je být úspěšní a samozřejmě dělat radost našim fanouškům,“ řekl za kabinu útočník Marek Bakoš. Právě na fanoušky bude Viktoria opět hodně spoléhat. Na sezonu 2017/2018 bylo prodáno přes 7000 permanentních vstupenek. „Za to patří našim fanouškům velké poděkování. Pro nás je to závazek, abychom na hřišti vždy nechali všechno,“ dodal Bakoš.
V PŘÍPRAVĚ PĚT VÝHER A TŘI PORÁŽKY

Během letní přestávky sehrála plzeňská Viktoria celkem osm utkání. Zatímco v Plzni a okolí všechny duely vyhrála, na rakouském soustředění přišly tři porážky. Zde je přehled všech utkání.

• Rokycany – FCVP 1:10 (Grambal – Řezníček 4, Kolář, Pfeifer, Pilař, Bakoš, Řezník, vlastní)
• Petřín Plzeň – FCVP 0:2 (Levý vlastní, Bakoš)
• FCVP – Ústí nad Labem 8:1 (Krmenčík 2, Kopic, Bakoš z PK, Kolář, Ivanschitz, Petržela, Řezníček – Richter)
• FCVP – Sokolov 3:2 (Šiman vlastní, Suchan, Krmenčík – Machek, Ševčík)
• FCVP – České Budějovice 5:1 (Kolář 2, Krmenčík, Bakoš, Suchan – Benát)

Soustředění v Rakousku:
• FCVP – Fürth 1:5 (Kopic – Dursun 3, Omladič, Ernst)
• FCVP – Wolverhampton 1:2 (Bakoš – Dicko, Doherty)
• FCVP – Watford (Okaka)ZMĚNY V KÁDRU
Příchody: Hruška (Příbram), Havel (Bohemians), Čermák (Sparta), Kolář (volný hráč), Živulič (Zlín), Řezníček (Brno), Vacovský (juniorka)
Odchody: Chrien (Benfika Lisabon), Janža (hostování Pafos FC), Poznar (hostování Ostrava), Kratochvíl (hostování Brno), Hlavatý (hostování Sokolov), Suchan (hostování Teplice)
KLUBOVÉ NOVINKY

Pemanentní vstupenku si pořídilo přes 7000 viktoriánů
Fotbalová horečka v Plzni nekončí. I v nové sezoně bude Doosan Arena při domácích zápasech Viktorie zaplněná. Možnost zakoupit si či vyměnit permanentní vstupenku na sezonu 2017/2018 využilo přes sedm tisíc viktoriánů. „Prakticky jsme vyčerpali maximální možnou kvótu, počet prodaných permanentek nás velmi potěšil a fanouškům patří velké poděkování,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.
Sázka na zážitky
Sázkový partner FC Viktorie Plzeň Sazka Bet připravil pro fanoušky speciální a unikátní projekt – Sázku na zážitky. Za podání tiketu na fotbalovou Plzeň budou mít všichni příznivci jedinečnou šanci získat netradiční ceny, které se nedají nikde koupit. Jde například o speciální komentovanou prohlídku stadionu, vedený trénink pod dohledem trenérského týmu Pavla Vrby nebo možnost být součástí předzápasového programu.
Už jen za samotnou registraci u Sazka Betu obdrží každý sázející lákavou odměnu v podobě klubové šály, trika Viktorky, finanční prémie na hráčský účet nebo vstupenek do Sazka Bet sektoru se speciálním servisem. Konkrétní cenu dostanou zákazníci při registraci na sazkanazazitky.cz.
Nová sezóna. Nová výzva. Nový dres
Do sezony 2017/2018 vykročí Viktoria ve zbrusu nových dresech. Proměnou prošly po delší době všechny tři varianty. Na novém designu se podíleli společně s návrháři PUMY i samotní hráči. „V podobných dresech jsme nastupovali v Lize mistrů a získali v nich mistrovský titul. Všichni si přejeme, aby se stejný scénář opakoval i letos, proto jsme poměrně jednoznačně zvolili právě tento motiv,“ komentuje první červeno-modrou variantu kapitán Roman Hubník.

Druhá sada dresů je na první pohled bílá, oku pozorného diváka ale neunikne decentní šedý vzor, jenž bylo možné najít například na dresech Arsenalu Londýn. Třetí dres, jenž byl do této sezóny vždy v černé barvě, doznal největších změn. Jeho dominantní barvou je pro sezónu 2017/2018 zelená doplněná odstíny žluté, tedy barvy vycházející ze znaku města Plzně. „Třetí sadu budeme chtít mít každý rok vždy trochu netradiční,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.
Odmítněme rasismus. Fanděme Viktorii
Viktorii Plzeň čekají i v nové sezoně zápasy v pohárové Evropě. V minulé sezoně se utkala například s italským AS Řím, a právě pro tento zápas musel zůstat uzavřený jeden ze sektorů. Nic takového už viktoriáni nechtějí zažít. „Byla to obrovská škoda, že část fanoušků právě takto velký zápas neviděla přímo na stadionu,“ vzpomíná na utkání Marek Bakoš. Všichni viktoriáni věří, že se nic takového v budoucnu již nebude opakovat. Napomoci tomu má i kampaň s názvem „Odmítněme rasismus. Fanděme Viktorii“, kterou klub spustí v nejbližších dnech.
„Máme ty nejlepší fanoušky a věřím, že zavřené sektory se nás už nikdy týkat nebudou,“ věří Marek Bakoš a generální manažer klubu Adolf Šádek k tomu dodává: „Jsme jeden klub, jedna viktoriánská rodina a fanoušci jsou její nedílnou součástí. Věříme, že nás v tomto pochopí a podpoří.“

Viktoria Plzeň představuje významného partnera – DHL Express s.r.o.
Viktoriánská rodina se rozrostla o dalšího velmi významného partnera, společnost DHL Express s.r.o., partnerství bylo uzavřeno na dobu tří fotbalových sezón. Společnost DHL Express podporuje Viktorii již delší dobu, nyní však dochází ještě k výraznějšímu propojení, stává se významným partnerem klubu na tři roky.

Ke slavnostnímu podpisu partnerského kontraktu došlo ve středu 19. července přímo v prostorách Doosan Areny, a to za účasti prezidenta klubu RNDr. Tomáše Paclíka, ředitele společnosti DHL Express pro Českou republiku a střední Evropu Johna Cornishe a obchodního ředitele DHL Express pro střední Evropu Luďka Drnce. „Vážíme si podpory tak významné společnosti, kterou představuje náš nový významný partner. Těší nás, že jsme mohli spojit své síly a pevně věřím, že nás čekají úspěšné roky vzájemné spolupráce,“ uvedl po podpisu prezident klubu Tomáš Paclík.
Čtsa, Zdeněk Rataj, PR oddělení PR department V.P.,

Napsat komentář