Mistři začínají novou sezonu

Slavia je po mistrovských oslavách a krátké dovolené opět v plné přípravě.

Doma v Edenu na novém trávníku přivítá v úterý 4. července v 18 hodin skotského mistra Celtic Glasgow. Zápas se ponese i v duchu vzpomínky na hráče Celticu a dlouholetého trenéra Slavie Johna Williama Maddena, kterému bude odhalena pamětní deska ve slávistickém chodníku slávy a zároveň po této legendě bude pojmenovaná jedna z tribun našeho stadionu. Vstupenky je možné koupit v online prodeji anebo na pokladnách v Edenu během jejich otevírací doby.

Po utkání se Celticem odjíždí tým na herní soustředění do Rakouska, po návratu do Čech čeká slávisty generálka se třetím týmem francouzské ligy, OGC Nice, v neděli 16. července od 19 hodin. Přijďte se podívat na hvězdného Maria Balotelliho v nicejském dresu, ale hlavně na špičkové letní posily Slavie! Vstupenky lze koupit online i na pokladnách v Edenu.

V prodeji jsou stále permanentní vstupenky na sezonu 2017/2018, které se fanouškům určitě vyplatí. Nejenže s nimi ušetříte oproti jednotlivým lístkům, ale navíc máte vstup na 3. předkolo Ligy mistrů zdarma a předkupní právo na další zápasy v evropských pohárech a stejně tak předkupní právo na další lístky na nejatraktivnější ligové zápasy.

Využijte letní nabídky firmy Huawei, partnera Slavie, a pořiďte si nový smartphone Huawei s 10% slevou. Váš unikátní kód je 325684253

Čtsa, www.slavia.cz

 

Napsat komentář